
Geräte und Zubehör
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
8 porties
Zutaten
-
rauwe cashewnoten250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
water en iets meer50 g
-
teentje knoflook1
-
biergistvlokken20 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
gepofte rijstwafels20 g
-
boter veganistisch, in stukken25 g
-
sojaroom70 g
-
Duits tarwebier, type Weißbier50 g
-
komijnzaad2 tl
-
zoete paprikapoeder1 el
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
verse bieslook fijngehakt½ bos
-
rode ui in dunne plakjes½
-
brood in plakjes, om op te dienen
-
salade bladeren om op te dienen
-
gemengde groenten in staafjes, om op te dienen
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
227.4 kcal /
951.3 kJ
Eiweiß
6.4 g
Fett
17.2 g
Kohlenhydrate
14.3 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
4.1 g
Natrium
158.2 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Vegan kaas
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
Veelzijdige gladde soep
Keine Bewertungen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Keine Bewertungen
Vegan bananen-kokoscake
Keine Bewertungen
Lactosevrije Luikse Wafels
1 Std. 30 Min
Sinaasappelconfituur met Campari
1 Std. 35 Min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Keine Bewertungen
Bananenbrood
1 Std. 50 Min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Keine Bewertungen
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Keine Bewertungen
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2 Std.
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15 Min