Geräte und Zubehör
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
8 porties
Zutaten
-
rauwe cashewnoten250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
water en iets meer50 g
-
teentje knoflook1
-
biergistvlokken20 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
gepofte rijstwafels20 g
-
boter veganistisch, in stukken25 g
-
sojaroom70 g
-
Duits tarwebier, type Weißbier50 g
-
komijnzaad2 tl
-
zoete paprikapoeder1 el
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
verse bieslook fijngehakt½ bos
-
rode ui in dunne plakjes½
-
brood in plakjes, om op te dienen
-
salade bladeren om op te dienen
-
gemengde groenten in staafjes, om op te dienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
158.2 mg
Eiweiß
6.4 g
Brennwert
951.3 kJ /
227.4 kcal
Fett
17.2 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
4.1 g
Kohlenhydrate
14.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan kaas
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Peperkoek met Honing
Keine Bewertungen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Keine Bewertungen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30 Min
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Zalm mozaïek
Keine Bewertungen
Kimchi risotto
Keine Bewertungen
Citroenslush
10 Min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 Min
Lactosevrije Luikse Wafels
1 Std. 30 Min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Keine Bewertungen