Geräte und Zubehör
Clam Boil
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
-
shallots cut in half2
-
garlic clove1
-
thyme, fresh leaves only4 sprigs
-
bay leaves, dried2
-
water340 g
-
white wine, dry225 g
-
new potatoes scrubbed340 g
-
sweet corn cobs cut into rounds (2.5 cm/1 in.)4
-
340 g andouille sausage, pre-cookedlinguica sausage cut into pieces (5 cm/2 in.)340 g
-
clams cherrystone clams, scrubbed910 g
-
mussels in the shell, rinsed, scrubbed and beards removed910 g
-
unsalted butter diced115 g
-
lemon cut into wedges1
-
baguette sliced, to serve1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
3118.8 mg
Eiweiß
87 g
Brennwert
5522.4 kJ /
1319.9 kcal
Fett
60.3 g
Ballaststoffe
7.2 g
gesättigte Fettsäuren
26.2 g
Kohlenhydrate
98.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Road Trip - Travelling with Thermomix
15 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Carrot Cake Muffins with Walnut Crumble
40 Min
Beef Sukiyaki
Keine Bewertungen
Ginger Coriander Steamed Fish
Keine Bewertungen
Baked Pork Tenderloin with Rice
Keine Bewertungen
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Keine Bewertungen
Brazilian Limeade
10 Min
Salted Caramel Popcorn
1 Std. 55 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Chicken Salad Sandwich Wraps
15 Min
Mee Soto
1 Std. 10 Min
Kam Heong Chicken
1 Std. 20 Min
Pistachio macarons
2 Std. 30 Min