Geräte und Zubehör
Friske grøntsager med valnøddesauce
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
4 portioner
Zutaten
-
fed hvidløg1
-
valnødder, uden skal100 g
-
blandede urter, tørrede (f.eks. basilikum, oregano, timian, rosmarin...)1 spsk
-
ekstra jomfruolivenolie20 g
-
havremælk100 g
-
salt1 knivspids
-
blandede grøntsager rå (f.eks. gulerod, selleri, peber, agurk...), skåret i mindre stykker150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 portioner
Natrium
697 mg
Eiweiß
21 g
Brennwert
4534 kJ /
2083 kcal
Fett
84 g
Ballaststoffe
27 g
gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
45 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sommerlige retter
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Bearnaisesauce
20min
Smør med hvidløg og urter
1h 10min
Choron sauce (Tomat bearnaise)
20min
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Pas d’évaluation
Artiskokdip med tofu
Pas d’évaluation
Pestohummus med soltørrede tomater
Pas d’évaluation
Den ultimative barbecue sauce
Pas d’évaluation
Mojo Sauce til skaldyr
Pas d’évaluation
Stærk ostedip
Pas d’évaluation
Ranch Dressing
Pas d’évaluation
Vinaigrette med lime og coriander
Pas d’évaluation