Cheesy Mac with "Velvety" Cheese
TM6

Cheesy Mac with "Velvety" Cheese

3.6 (10 Bewertungen)

Zutaten

"Velvety" Cheese

  • 16 oz cheddar cheese, mild, in pieces, divided
  • 8 oz water
  • 6 tbsp powdered milk
  • 1 packet/envelope unflavored gelatin powder (approx. ¼ oz or 7 g)

"Velvety" Cheesy Mac

  • 1 oz unsalted butter
  • 1 oz all-purpose flour
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp onion powder
  • ½ tsp mustard powder
    oder 1 ½ tsp Dijon mustard
  • 12 oz water
  • 8 oz whole milk
  • 1 tbsp Worcestershire sauce
  • 8 oz pasta shells, dried
  • green onion, thinly sliced, to garnish (optional)
  • ground black pepper, to sprinkle

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2276 kJ / 544 kcal
Eiweiß
27 g
Kohlenhydrate
38 g
Fett
31 g
gesättigte Fettsäuren
18 g
Ballaststoffe
1 g
Natrium
954 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte