Geräte und Zubehör
Juletræs brød
Zubereitung 40 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
32 stykker
Zutaten
Dej
-
vand220 g
-
20 g gærtørgær2 tsk
-
olivenolie til smøring
-
sukker1 tsk
-
hvedemel400 g
-
havsalt1 tsk
Fyld
-
parmesanost skåret i mindre stykker (2 cm)60 g
-
fed hvidløg1
-
mozzarella skåret i mindre stykker (2 cm)200 g
Samling og bagning
-
æg, medium blandet med 1 spsk vand1
Serving
-
basilikumblad1 ½ spsk
-
rosmarin, frisk1 ½ spsk
-
smør tern30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stykke
Natrium
100 mg
Eiweiß
4 g
Brennwert
377 kJ /
90 kcal
Fett
4 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Jul
16 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Portugisisk brød (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Baguette
3 Std. 45 Min
Courgette- og gulerodsbrød med kerner
1 Std. 45 Min
Blomsterbrød
1 Std. 5 Min
Æblehorn
Keine Bewertungen
Hytteostbrød
Keine Bewertungen
Kanelvafler
Keine Bewertungen
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Keine Bewertungen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Keine Bewertungen
Glutenfrit kartoffelbrød
Keine Bewertungen
Glutenfrit toastbrød
Keine Bewertungen
Glutenfrit briochebrød
Keine Bewertungen