Geräte und Zubehör
Slow-cooked Kødboller i Tomatsauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std. 40 Min
4 portioner
Zutaten
-
parmesanost skåret i mindre stykker (2 cm)60 g
-
svinekød, hakket brudt i mindre stykker300 g
-
oksekød brudt i mindre stykker300 g
-
oregano, tørret1 tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
havsalt efter smag1 - 2 tsk
-
fed hvidløg halveret3
-
olivenolie20 g
-
løg, brune skåret i både200 g
-
rødvin50 g
-
hakkede tomater, dåse800 g
-
tomatpure50 g
-
sukker5 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
699 mg
Eiweiß
36 g
Brennwert
2120 kJ /
506 kcal
Fett
34 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
14 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow cook med knivdække
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Tarteletter med kylling og asparges
1 Std. 35 Min
Piri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 Min
Steak au Poivre (peberbøf)
Keine Bewertungen
Oksekødskofta med feta
Keine Bewertungen
Kaloriefattig lasagne
Keine Bewertungen
Bahn mi med kylling
Keine Bewertungen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Keine Bewertungen
Chiang Mai nudler
25 Min
Japansk ramen
Keine Bewertungen