
Geräte und Zubehör
Abrikozen ketchup
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portie
Zutaten
-
zachte gedroogde abrikozen, ontpit200 g
-
water600 g
-
gele tomaten rijp, steelbasis verwijderd400 g
-
verse gember in fijne plakjes20 g
-
uien gehalveerd125 g
-
teentje knoflook1
-
olie2 el
-
suiker70 g
-
ciderazijn80 g
-
zout1 tl
-
mosterdzaad helder1 tl
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
gemalen piment1 snuifje
-
gedroogde gemalen kurkuma¼ tl
-
kruidnagel1 snuifje
Nährwerte pro 4 portie
Brennwert
1172 kcal /
4900 kJ
Eiweiß
17 g
Fett
24 g
Kohlenhydrate
186 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Sauzen
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomde pesto broodjes
Keine Bewertungen
Taartje met chocolade-praliné
Keine Bewertungen
Tarbot met salsasaus
Keine Bewertungen
Lang rijzende pizza
Keine Bewertungen
Crème anglaise
15 Min
Mai tai
10 Min
Gezouten-Karamelijs
14 Std.
Baba met rum
Keine Bewertungen
Vleesballetjes met parelrijst
Keine Bewertungen
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 Std. 25 Min
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2 Std.
Abrikozenlikeur
30 Min