Geräte und Zubehör
Veen- en vlierbessen punch
Zubereitung 30 Min
Gesamt 10 Min
6 glazen
Zutaten
-
sinaasappel groot (ong. 280 g), in stukken1
-
water250 g
-
veenbessensap700 g
-
400 g zwarte bessensapvlierbessensap400 g
-
rietsuiker50 g
-
fruit thee zonder draad2 zakjes
-
kaneelstokjes2
-
kruidnagels5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Eiweiß
2 g
Brennwert
597 kJ /
143 kcal
Fett
1 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tonijnkroketten
1 Std. 30 Min
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12 Std. 15 Min
Mayonaise zonder ei
10 Min
Smoothie
5 Min
Yoghurt en muntdressing
15 Min
Coconut Dream
10 Min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 Min
Balletjes met aubergines
1 Std.
300 g ui fruiten
Keine Bewertungen
Lamsspiesjes
Keine Bewertungen
Chocoladetaart met sinaasappel
2 Std. 40 Min
Loempia’s
55 Min