Geräte und Zubehör
Veen- en vlierbessen punch
Zubereitung 30 Min
Gesamt 10 Min
6 glazen
Zutaten
-
sinaasappel groot (ong. 280 g), in stukken1
-
water250 g
-
veenbessensap700 g
-
400 g zwarte bessensapvlierbessensap400 g
-
rietsuiker50 g
-
fruit thee zonder draad2 zakjes
-
kaneelstokjes2
-
kruidnagels5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Eiweiß
2 g
Brennwert
597 kJ /
143 kcal
Fett
1 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Keine Bewertungen
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Keine Bewertungen
Maïsbrood en cheddar muffins
Keine Bewertungen
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Keine Bewertungen
Lang rijzende pizza
Keine Bewertungen
Yoghurt met kokosnoot
12 Std. 15 Min
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13 Std. 25 Min
Frambozen - limoensorbet
Keine Bewertungen
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Lentetaart met yoghurt
5 Std. 15 Min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 Min
Stoofgerecht met tofu
30 Min