Geräte und Zubehör
Veen- en vlierbessen punch
Zubereitung 30 Min
Gesamt 10 Min
6 glazen
Zutaten
-
sinaasappel groot (ong. 280 g), in stukken1
-
water250 g
-
veenbessensap700 g
-
400 g zwarte bessensapvlierbessensap400 g
-
rietsuiker50 g
-
fruit thee zonder draad2 zakjes
-
kaneelstokjes2
-
kruidnagels5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Eiweiß
2 g
Brennwert
597 kJ /
143 kcal
Fett
1 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vanillesuiker
72 Std.
Bessenmix-yoghurt
12 Std. 15 Min
Worteltaart
2 Std.
Balletjes met aubergines
1 Std.
Gemengde bessen taartjes
Keine Bewertungen
Yoghurt met chocolade
12 Std. 25 Min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 Min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10 Min
Glutenvrij Focacciabrood
1 Std.
Quinoapuddings met frambozensaus
Keine Bewertungen
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 Std. 15 Min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 Std. 15 Min