Geräte und Zubehör
Zencefilli Köpüklü Şarap
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
8 bardak
Zutaten
-
zencefil, taze kök soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm)20 g
-
şeker100 g
-
su60 g
-
beyaz köpüklü şarap750 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 bardak
Eiweiß
0.3 g
Brennwert
521 kJ /
125 kcal
Fett
0 g
Kohlenhydrate
18.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kış Kokteylleri
9 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
No ratings
Beyaz Çikolata Mus ve Vakumda Pişmiş Çilekler
No ratings
Buğday Salatası
35 min
Portakallı Sıcak Şarap
20 min
Kırmızı Şaraplı Armut
3 h 20 min
Bircher Müsli
12 h 10 min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9 h 15 min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
2 h 20 min
Kavanozda Cheesecake
4 h
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
1 h 5 min
Glütensiz İçli Köfte
1 h 30 min
Ayva Tatlısı
3 h