Geräte und Zubehör
Damla Sakızlı Lokum
Zubereitung 25 Min
Gesamt 26 Std. 50 Min
1000 g
Zutaten
-
damla sakızı damak tadına göre5 g
-
şeker750 g
-
su900 g
-
limon suyu1 tk
-
mısır nişastası serpmek için ekstra mısır nişastası( yakl. 55 g)200 g
-
krem tartar1 tk
-
sıvı yağ⅛ tk
-
pudra şekeri150 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1000 g
Eiweiß
1 g
Brennwert
19589 kJ /
4682 kcal
Fett
1.2 g
Ballaststoffe
2.7 g
Kohlenhydrate
1155 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lokumlar ve Şekerlemeler
8 Rezepte
Türkei
Türkei
TATLI BAYRAMLAR
20 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Bademli Karamel Şekerlemesi
1 godz. 45 min
Quark
15 godz. 20 min
Labne Peyniri
24 godz. 15 min
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8 godz.
Bal Peteği Şekerlemesi
1 godz. 30 min
Lokumlu Kıtır Çikolata
2 godz. 20 min
Fıstık Ezmesi
10 min
Kahveli ve Hindistan Cevizli Lokum
26 godz. 50 min
Güllü Antep Fıstıklı Lokum
26 godz. 50 min
Portakallı Lokum
26 godz. 50 min
Mayonez
10 min
Fındıklı Lokum
27 godz. 5 min