Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 400 g wody
- 6 jajek
- 30 g cebuli
- 30 g sera żółtego, np. Gouda, Ementaler, pokrojonego na kawałki
- 30 g czerwonej papryki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
- 80 g sardynek, z puszki, odsączonych z oleju
- 10 g majonezu
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- ¼ łyżeczki soli
- natka pietruszki, świeża, tylko liście, ilość do dekoracji
- Nährwerte
- pro 1 sztukę
- Brennwert
- 276.6 kJ / 66.1 kcal
- Eiweiß
- 5.3 g
- Kohlenhydrate
- 0.6 g
- Fett
- 4.6 g
- gesättigte Fettsäuren
- 1.4 g
- Ballaststoffe
- 0.1 g
- Natrium
- 125.7 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1h
Sałatka śledziowa rosolli
1h 15 min
Pasta jajeczna z awokado
35 min
'Masło' z awokado
10min
Śledzie w sosie makowym
1sa 30 dk
Dip chrzanowy z awokado i bazylią
20 min
Jajka faszerowane łososiem
45 min
Jajka z farszem pieczarkowym
55min
Pasta ze szprotów i twarogu
10min
Pieczarki faszerowane szpinakiem i parmezanem
40 min
Jajka faszerowane awokado
40 min