Geräte und Zubehör
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
Zubereitung 20 Min
Gesamt 28 Std. 20 Min
14 portions
Zutaten
-
turkey (16.5-18 lb)1
-
brown sugar6 oz
-
sea salt3 oz
-
dried minced onions4 oz
-
dried chili flakes4 tbsp
-
fresh rosemary20 sprigs
-
dried bay leaves10
-
white pepper1 tbsp
-
black peppercorns3 tbsp
-
allspice berries3 tbsp
-
Chardonnay wine (Kendall Jackson Vintner's Reserve®) plus extra to serve1 bottle
-
oranges 1 quartered, plus 2 halved, to garnish, divided3
-
fresh thyme divided1 bunch
-
unsalted butter in pieces12 oz
-
bourbon10 oz
-
maple syrup4 oz
-
orange juice10 oz
-
pomegranate quartered, to garnish1
-
fresh bay leaves to garnish
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
104 g
Brennwert
2912 kJ /
696 kcal
Fett
27 g
Ballaststoffe
0 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
New England Clam Boil
55 Min
Peach Glazed Ham
1 Std. 15 Min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55 Std.
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1 Std. 15 Min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Sweet and Spicy Chicken Wings
1 Std. 40 Min
Baked Chili Beans
50 Min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50 Min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 Std. 30 Min
Chicken "Fried" Steak
45 Min
Turkey and Corn Soup
1 Std. 5 Min