Geräte und Zubehör
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
Zubereitung 20 Min
Gesamt 28 Std. 20 Min
14 portions
Zutaten
-
turkey (16.5-18 lb)1
-
brown sugar6 oz
-
sea salt3 oz
-
dried minced onions4 oz
-
dried chili flakes4 tbsp
-
fresh rosemary20 sprigs
-
dried bay leaves10
-
white pepper1 tbsp
-
black peppercorns3 tbsp
-
allspice berries3 tbsp
-
Chardonnay wine (Kendall Jackson Vintner's Reserve®) plus extra to serve1 bottle
-
oranges 1 quartered, plus 2 halved, to garnish, divided3
-
fresh thyme divided1 bunch
-
unsalted butter in pieces12 oz
-
bourbon10 oz
-
maple syrup4 oz
-
orange juice10 oz
-
pomegranate quartered, to garnish1
-
fresh bay leaves to garnish
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
104 g
Brennwert
2912 kJ /
696 kcal
Fett
27 g
Ballaststoffe
0 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50 Min
Maple-Buttered Rum Cider
20 Min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Three Cheese Pasta Shells
40 Min
Baked Crab Dip
15 Min
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2 Std. 15 Min
Pumpkin Cheesecake
6 Std. 45 Min
Holiday Stuffing
1 Std.
Keto Cranberry Sauce
20 Min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55 Std.
Thanksgiving Gravy
20 Min