Tavuklu Keşkek
TM5 TM6

Tavuklu Keşkek

4.6 (187 Bewertungen)

Zutaten

  • 200 g aşurelik buğday (ıslatılmamış hali 200 g), yıkanmış, bir gece önceden 800 g sıcak su ile ıslatılıp süzdürülmüş
  • 50 g tereyağı, küp küp kesilmiş
  • 730 g su
  • 300 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, parçalara bölünmüş (4 cm)
  • 1 ½ tk tuz
  • 1 - 2 tutam karabiber
  • 40 g tereyağı
  • 1 - 2 tk pul biber

Nährwerte
pro 4 porsiyon
Brennwert
7000.5 kJ / 1673.2 kcal
Eiweiß
80.8 g
Kohlenhydrate
149.1 g
Fett
88.5 g
gesättigte Fettsäuren
50.2 g
Ballaststoffe
25.3 g
Natrium
3815.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte