Geräte und Zubehör
Gluten Free Lemon Cupcakes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
24 pieces
Zutaten
-
sugar plus extra to sprinkle4 ½ oz
-
vanilla sugar1 tbsp
-
lemons peel only, no pith, to taste3 - 5
-
jumbo eggs4
-
sunflower oil4 oz
-
yogurt lemon flavored4 oz
-
lemon juice1 oz
-
all-purpose gluten-free flour6 ½ oz
-
corn starch2 oz
-
baking powder1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
salt1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
2 g
Brennwert
366 kJ /
87 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
8.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gluten free
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Mamé's Cake (Pineapple Almond Cake)
40 Min
Gluten-Free Seed Bread
1 Std. 15 Min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 Min
Fluffy Almond Pancakes with Blackberry Syrup
1 Std.
Cauliflower Pizza Base
1 Std. 15 Min
Chocolate Marquise
4 Std. 55 Min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std.
Gluten Free Focaccia Bread
1 Std.
Gluten-Free Bread
1 Std. 50 Min
Coconut Balls
30 Min
Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
1 Std. 30 Min
Gluten Free Almond Cake with White Chocolate Topping
2 Std. 50 Min