Hunters Stew (Bigos)
TM5 TM6

Hunters Stew (Bigos)

4.7 (3 Bewertungen)

Zutaten

  • 400 g fresh sauerkraut, drained
  • 400 g white cabbage, cut in pieces (5 cm)
  • 100 g onion, quartered
  • 50 g carrot, cut in pieces
  • 40 g parsley root, cut in pieces
    oder parsnip, cut in pieces
  • 40 g celeriac, cut in pieces
  • 30 g rapeseed oil
  • 800 g water
  • 1 tsp meat stock paste (see tip)
    oder 1 meat stock cube (for 0.5 l)
  • 45 g tomato purée
  • 35 - 40 g dried prunes, pitted, halved
  • 10 - 20 g dried mushrooms
  • 4 allspice berries
  • 2 dried bay leaves
  • 2 juniper berries, crushed
  • 200 g pork meat (e.g. ham), cut in pieces (approx. 1.5-2 cm)
  • 200 g smoked pork sausage, sliced into half-slices
  • 200 g pork belly meat, boned, without rind, smoked, cut in pieces (approx. 1 cm)
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • ½ tsp ground caraway
  • ½ tsp ground coriander
  • ½ - 1 tsp white mustard seeds
  • ½ - 1 tsp garlic granules
  • ½ - 1 tsp lovage, dried (optional)
  • ½ tsp hot paprika (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1408.2 kJ / 336.6 kcal
Eiweiß
12.5 g
Kohlenhydrate
13.6 g
Fett
26.4 g
gesättigte Fettsäuren
7.9 g
Ballaststoffe
4 g
Natrium
813.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r907864