Chilli with rice
TM6 TM5 TM31

Chilli with rice

4.3 (3 Bewertungen)

Zutaten

  • 250 g long grain rice
  • boiling water, to soak
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 700 g tomato passata
  • 50 g tomato paste
  • 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
  • 1 tsp dried chilli flakes
  • 1 tsp dried oregano
  • ⅛ tsp ground cinnamon
  • ½ tsp ground cumin
  • 1 tsp ground coriander
  • 700 g beef mince, broken into pieces
  • 400 g water
  • ½ tsp sea salt
  • 400 g canned black beans, rinsed and drained
  • sour cream, to serve
  • fresh coriander, leaves only, to garnish
  • fresh red chilli, thinly sliced, to garnish (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
3762.7 kJ / 899.3 kcal
Eiweiß
44.6 g
Kohlenhydrate
87.4 g
Fett
41.4 g
gesättigte Fettsäuren
14.4 g
Ballaststoffe
12.1 g
Natrium
930.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r902781