Layered veggie-loaded pesto pasta
TM31 TM5 TM6

Layered veggie-loaded pesto pasta

4.7 (3 Bewertungen)

Zutaten

  • 50 g pepitas
  • 50 g pine nuts, plus extra to serve
  • 1 lemon, zested and juiced, plus extra juice to serve
  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) or 1½ tbsp nutritional yeast flakes, plus extra to serve
  • 3 garlic cloves
  • 400 g can cannellini beans, rinsed and drained
  • 40 g fresh basil, leaves only
  • 60 g fresh baby spinach leaves
  • 1 ¼ tsp sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 lemon, juice only
  • 80 g extra virgin olive oil
  • 80 g water
  • 1700 g boiling water
  • 1 broccoli, cut into small florets
  • 2 bunches asparagus, trimmed and cut into thirds
  • 120 g frozen peas
  • 250 g dried spelt pasta spirals
  • 60 g rocket leaves, to serve
  • 250 g cherry tomatoes, cut into halves

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1722.7 kJ / 411.7 kcal
Eiweiß
17.8 g
Kohlenhydrate
39 g
Fett
18.9 g
gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Ballaststoffe
9.4 g
Natrium
597.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r902749