Curry Chicken
TM6 TM5

Curry Chicken

4.7 ( 146 Bewertungen )

Zutaten

  • 3 whole chicken legs cut in pieces (3-4 cm)
  • 20 g curry powder to season
  • 2 tsp salt to season
  • 15 - 20 dried chillies deseeded and soaked to soften, cut in 5 cm length
  • 3 garlic cloves peeled
  • 10 shallots peeled
  • 5 candlenuts (buah keras)
  • 10 g fresh turmeric peeled
  • 10 g fresh galangal (lengkuas) peeled
  • 60 g vegetable oil
  • 120 g water
  • 1 stalk fresh curry leaf leaves only
  • 2 stalks fresh lemongrass white part only, smashed
  • 2 potatoes cut in small wedges
  • 200 - 240 g fresh coconut milk
  • 1 tsp sugar

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
453 kcal / 1895 kJ
Eiweiß
18 g
Fett
35 g
Kohlenhydrate
14 g
Ballaststoffe
2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r88416