Braised Cod with Thyme and Lemon
TM6 TM5 TM31

Braised Cod with Thyme and Lemon

3.6 (8 Bewertungen)

Zutaten

  • 200 g courgettes
  • 100 g carrots
  • 1 garlic clove
  • 20 g olive oil
  • 25 g unsalted butter, diced
  • 75 g white wine
  • 1 lemon, 10 g juice and 2 pieces of thin peelings of skin only (2-3 cm)
  • 2 sprigs fresh thyme
  • 1 fresh bay leaf
  • 4 white fish fillets, skinless, boneless (e.g. haddock or cod, approx. 100 g each)
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 500 g boiling water

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
805 kJ / 193 kcal
Eiweiß
19.6 g
Kohlenhydrate
3.5 g
Fett
11.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r88333