Shredded Lamb ragù
TM6

Shredded Lamb ragù

4.9 (76 Bewertungen)

Zutaten

  • 20 g extra virgin olive oil
  • 3 garlic cloves
  • 200 g brown onion, cut into wedges
  • 100 g celery stalks, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 150 g pancetta, cut into small pieces
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 2 sprigs fresh sage, leaves only
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • ¼ tsp dried chilli flakes
  • 2 dried bay leaves
  • 200 g dry red wine
  • 1200 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (approx. 6-7 cm)
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 50 g tomato paste
  • 300 g tomato passata
  • 1 - 2 pinches white sugar
  • 1 - 2 pinches sea salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • grated Parmesan cheese, to serve
  • cooked pasta of choice or side of choice (see Tips)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2344.8 kJ / 560.4 kcal
Eiweiß
28.8 g
Kohlenhydrate
10.5 g
Fett
42.6 g
gesättigte Fettsäuren
17 g
Ballaststoffe
2.8 g
Natrium
284 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r827121