Steamed chocolate cake and poached pears
TM6 TM5 TM31

Steamed chocolate cake and poached pears

4.3 (6 Bewertungen)

Zutaten

Chocolate ganache filling

  • 200 g dark chocolate, broken into small pieces
  • 100 g pouring (whipping) cream

Chocolate cake

  • 120 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to grease
  • 100 g plain flour, plus extra to dust
  • 3 Beurre Bosc pears, ripe but firm, peeled, cored and cut into quarters
  • 1 cinnamon quill
  • 4 eggs, separated
  • 100 g sugar
  • 120 g dark chocolate, broken into small pieces
  • 1 tsp baking powder
  • 1 pinch sea salt

Poached pears

  • 1000 g water
  • 100 g white sugar
  • 20 g lemon juice
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 200 g whipped cream

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
3872.5 kJ / 925.5 kcal
Eiweiß
12 g
Kohlenhydrate
95.6 g
Fett
55.9 g
gesättigte Fettsäuren
32.8 g
Ballaststoffe
10.2 g
Natrium
155.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r825795