White bean purée and anchovy on crostini
TM6 TM5 TM31

White bean purée and anchovy on crostini

4.7 (7 Bewertungen)

Zutaten

Chilli oil

  • 200 g olive oil
  • 1 tbsp dried chilli flakes
  • 2 dried red chillies or long red chillies, ends removed

Bean purée

  • 3 garlic cloves, unpeeled
  • ½ fresh red chilli, deseeded if preferred and cut it into halves (optional)
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 800 g canned cannellini beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
  • 40 g olive oil
  • 30 g lemon juice
  • ½ tsp dried rosemary
  • ½ tsp dried oregano
  • ¼ tsp ground smoked paprika, to taste
  • ¼ tsp sea salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste

Assembly

  • 40 - 50 g anchovy fillets, in oil, drained and separated
  • 1 baguette loaf, thinly sliced and toasted

Nährwerte
pro 1 piece
Brennwert
535 kJ / 127.4 kcal
Eiweiß
3.5 g
Kohlenhydrate
8.5 g
Fett
8.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Ballaststoffe
2 g
Natrium
163.2 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r82196