Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Fırınlanmış Sebzeler
- 450 g bebek patates, kabukları soyulmamış, küçükler ikiye büyükler dörde bölünmüş
- 200 g kabak, dilimlenmiş (yakl. 1.5 cm)
- 200 g kiraz domates, en büyük boy
- 150 g kültür mantarı, ikiye bölünmüş
- 80 g soğan, halkalar halinde dilimlenmiş (5-7 mm)
- 40 g zeytinyağı
-
250
g kaliforniya biberi, istediğiniz bir renk, parçalara bölünmüş (yakl. 3-4 cm)
oder 250 g yeşil dolmalık biber, parçalara bölünmüş (4-5 cm) - 1 tk tuz
- ¼ tk karabiber
-
1
tk Provencal Baharat Karışımı
oder 1 - 1 ½ tk baharat karışımı (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane)
Bonfilelerin Pişmesi
- 720 g dana bonfile, 4 parça (her biri 180 g)
- ½ tk tuz
- ¼ tk karabiber
- 2 - 2 ½ yk zeytinyağı
Taze Otlu Hollandez Sos ve Sunum
- 15 - 20 g karışık taze ot (maydanoz, fesleğen, dereotu), sadece yaprakları
- 20 g su
- 10 g limon suyu
- 175 g tereyağı, parçalara bölünmüş, (yumuşak)
- 4 yumurta sarısı
- ¼ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 1 tutam karabiber
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 4974.1 kJ / 1188.9 kcal
- Eiweiß
- 49.9 g
- Kohlenhydrate
- 70.2 g
- Fett
- 85 g
- gesättigte Fettsäuren
- 37.7 g
- Ballaststoffe
- 21.9 g
- Natrium
- 1153.1 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r821015