
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Taze Otlu Kuzu
- 700 - 720 g kuzu pirzola (2 bütün parça), her biri yakl. 360 g, kalın yağ tabakası çıkarılmış
- tuz damak tadınıza göre
- karabiber damak tadınıza göre
- 1 dilim beyaz tost ekmeği kenarlarıyla birlikte, küçük parçalara bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 5 g maydanoz sadece yaprakları
- ½ tk kuru kekik
- 1 limonun kabuğu sadece sarı kısımları, ince rendelenmiş
- 20 g zeytinyağı ekstra 0.5 tk zeytinyağı
- 20 g tereyağı ekstra 0.5 tk tereyağı
-
1
yk Dijon hardalı
oder 1 yk hardal
Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
- 500 g kaynar su
- 250 g bezelye, dondurulmuş çözdürülmüş
- 350 g kuşkonmaz odunsu kısımları kesilip atılmış
- 30 g krema yüksek yağ oranlı
- 20 g tereyağı yumuşak
- ½ tk tuz
- 2 tutam karabiber
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 732.5 kcal / 3064.6 kJ
- Eiweiß
- 55.3 g
- Fett
- 48.6 g
- Kohlenhydrate
- 17.6 g
- Ballaststoffe
- 5.9 g
- gesättigte Fettsäuren
- 20.6 g
- Natrium
- 1072.8 mg
Alternative Rezepte
/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r821011