Patatas Bravas with Aioli
TM6

Patatas Bravas with Aioli

4.2 (12 Bewertungen)

Zutaten

  • 250 g sunflower oil
  • 4 garlic cloves
  • ½ tsp Dijon mustard
  • 3 Tbsp aquafaba (tinned chickpea liquid)
  • 1 Tbsp apple cider vinegar
  • 1 pinch salt, plus ½ tsp, or to taste
  • 60 g red onions, quartered
  • 10 g olive oil
  • 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired, cut in pieces
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 100 g water
  • 1 pinch ground cayenne pepper
  • 1 pinch smoked paprika
  • 800 - 850 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1508 kJ / 360.7 kcal
Eiweiß
5.7 g
Kohlenhydrate
43.6 g
Fett
19.4 g
gesättigte Fettsäuren
2.6 g
Ballaststoffe
6.3 g
Natrium
329.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r819937