
Kompatible Versionen
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Otlu Tereyağı
- 3 dal maydanoz sadece yaprakları
- 2 dal dereotu yaprağı
- 3 - 4 adet adaçayı yaprağı, taze
- 1 dal taze biberiye sadece yaprakları
- 10 adet frenk soğanı dilimlenmiş (2 cm)
- ½ - 1 tk tuz damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- 250 g tereyağı yumuşak
Sebzeler ve Etlerin Pişirilmesi
- 1000 g dana kontrfile 4 eşit parçaya bölünmüş, her biri 3.5 cm kalınlığında, temizlenmiş, pişirmeden önce 40 dakika oda sıcaklığında dinlendirilmiş
- 1 ½ tk tuz
- ½ - ¾ tk karabiber
- 1 ½ yk zeytinyağı etleri yağlamak için
- 2 dal biberiye, taze sadece yaprakları
- 30 g zeytinyağı
- 500 g patates soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 500 g su
- 400 g brokoli çiçeklerine ayrılmış
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 1239.9 kcal / 5187.9 kJ
- Eiweiß
- 56.2 g
- Fett
- 100 g
- Kohlenhydrate
- 31.3 g
- Ballaststoffe
- 7 g
- gesättigte Fettsäuren
- 48.7 g
- Natrium
- 1491.4 mg
Alternative Rezepte
/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r819273