
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Somon ve Kaplaması
- 100 g beyaz tost ekmeği küçük parçalara bölünmüş
- 1 yk esmer şeker
- 10 g maydanoz, taze sadece yaprakları
-
1
misket limonu şeritler halinde soyulmuş, sadece yeşil kısımları
oder 1 limon şeritler halinde soyulmuş, sadece sarı kısımları - 60 g hardal
- 15 g tereyağı yumuşak
- 1 tk tuz
- 1 tutam karabiber
- 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri yakl. 130 g, en kalın kısımları yakl. 3 cm)
- 2 - 3 yk file badem veya pirinç badem
Yeşil Püre
- 30 g zeytinyağı
- 30 g soğan dörde bölünmüş
- 200 g dondurulmuş bezelye çözdürülmüş
- 200 g patates küçük parçalara bölünmüş (1 cm)
- 120 g süt
- 1 tk tuz
- 1 tutam karabiber
- 150 g ıspanak yaprağı, dondurulmuş
- 20 g tereyağı yumuşak
- 1 tutam muskat, toz
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 674.8 kcal / 2823.5 kJ
- Eiweiß
- 41.4 g
- Fett
- 40.4 g
- Kohlenhydrate
- 38.5 g
- Ballaststoffe
- 7.5 g
- gesättigte Fettsäuren
- 11.2 g
- Natrium
- 1587.4 mg
In Kollektionen
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