Vegetable Stock Paste (Vegan)
TM6

Vegetable Stock Paste (Vegan)

5.0 (7 Bewertungen)

Zutaten

  • 200 g celery stalks, trimmed, cut into pieces
  • 250 g carrots, cut into pieces
  • 100 g yellow onions, cut into pieces
    oder 100 g Spanish onions, cut into pieces
  • 100 g tomatoes, cut into halves
  • 100 g zucchini, cut into pieces
  • 50 g fresh mushrooms
  • 2 garlic cloves
  • 1 dried bay leaf
  • 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 1 - 2 sprigs fresh sage, leaves only (about 4-5 large leaves)
  • 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 4 - 5 sprigs fresh parsley, leaves and stems, cut into pieces
  • 130 g coarse sea salt
  • 30 g dry white wine
    oder 30 g water
  • 1 tbsp olive oil

Nährwerte
pro 20 g
Brennwert
44.5 kJ / 10.6 kcal
Eiweiß
0.3 g
Kohlenhydrate
1.5 g
Fett
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Ballaststoffe
0.5 g
Natrium
1268.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r819144