Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
TM6

Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)

4.6 (7 Bewertungen)

Zutaten

Banana ice cream

  • 2 ripe bananas (approx. 280 g), skin on, cut into discs
  • 100 g dark chocolate, broken into pieces
  • 1 tsp cocoa powder
  • ½ tsp ground cinnamon
  • ¼ tsp xanthan gum
  • ½ tsp sea salt

Corn husk stock

  • 1 sweet corn cob, kernels removed, reserve husks and cobs, cut into pieces (see Tips)
  • 500 g water

Bread praline

  • 30 g sourdough bread
  • 2 tsp unsalted butter

Corn spun toffee

  • 250 g caster sugar
  • 20 g glucose syrup
  • 50 g vinegar
  • 1000 g water

Assembly

  • sea salt flakes, to sprinkle

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2190.1 kJ / 523.5 kcal
Eiweiß
4.4 g
Kohlenhydrate
100.7 g
Fett
13.4 g
gesättigte Fettsäuren
7.6 g
Ballaststoffe
5.4 g
Natrium
311.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r815144