Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
TM6 TM5 TM31

Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)

4.8 (122 Bewertungen)

Zutaten

  • 40 g Parmesan cheese (optional)
  • 3 sprigs mixed fresh herbs, of choice
  • 170 g cauliflower, cut into florets
  • 2 eggs
  • 40 g tapioca starch
  • 1 tbsp dried chives
  • ½ tsp sea salt, plus extra to taste
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 4 tbsp oil, to fry
  • 100 g fresh mushrooms, sliced
  • 60 g fresh baby spinach leaves
  • 10 cherry tomatoes, halved
  • ½ avocado, flesh only
  • Greek-style natural yoghurt, to serve (optional)
  • fresh chives, chopped to garnish (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2885.5 kJ / 687 kcal
Eiweiß
22 g
Kohlenhydrate
23.5 g
Fett
55 g
gesättigte Fettsäuren
12.4 g
Ballaststoffe
8.5 g
Natrium
991.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r815025