Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
TM6 TM5 TM31

Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce

4.7 (3 Bewertungen)

Zutaten

Pangrattato

  • 45 g bread, day old rustic bread
  • 2 garlic cloves
  • 1 lemon, zest only, no white pith

Tonnato sauce

  • 185 g tuna, canned, in brine, drained
  • 2 small dried anchovies
  • 2 egg yolks
  • 40 g lemon juice
  • ¼ tsp sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 150 g extra virgin olive oil, plus extra to fry
  • 30 g baby pickled capers

Brussels sprouts

  • 250 g water
  • 500 g Brussels sprouts, trimmed and cut into halves

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1370.9 kJ / 327.7 kcal
Eiweiß
11 g
Kohlenhydrate
13.3 g
Fett
27 g
gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Ballaststoffe
4 g
Natrium
384.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r809256