Garlic and Olive Conchiglie
TM6 TM5

Garlic and Olive Conchiglie

5.0 (1 Bewertung)

Zutaten

  • 4 garlic cloves
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 50 g unsalted butter, diced
  • 150 g pitted green olives (e.g. Gordal, Manzanilla)
  • water, for cooking pasta
  • 120 g anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
  • 320 g dried conchiglie pasta, dried
  • fine sea salt, to taste
  • ½ tsp white wine vinegar, or to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 1 lemon, finely grated zest only

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2372.5 kJ / 567.1 kcal
Eiweiß
15.2 g
Kohlenhydrate
74.9 g
Fett
23.4 g
gesättigte Fettsäuren
8.5 g
Ballaststoffe
5.3 g
Natrium
898.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r807710