Warm satay bowl
TM6 TM5

Warm satay bowl

4.1 (45 Bewertungen)

Zutaten

  • 400 g cauliflower, cut into florets, reserving the smaller, more tender leaves.
  • sea salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 1 red onion, cut into halves
  • 4 garlic cloves
  • 1 fresh red chilli, cut into halves and deseeded (if preferred), plus extra sliced to garnish
  • 10 g coconut oil
  • 190 g tri-colour quinoa, rinsed
  • 120 g coconut cream
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 300 g water
  • 25 g tamari (see Tips)
  • 50 g crunchy peanut butter (see Tips)
  • 300 g green beans, cut into thirds
  • lime juice, freshly squeezed, to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
3415.7 kJ / 816.4 kcal
Eiweiß
29.8 g
Kohlenhydrate
100.6 g
Fett
36.8 g
gesättigte Fettsäuren
19.2 g
Ballaststoffe
17.6 g
Natrium
806.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r805199