Mediterranean seafood rice with chorizo
TM5 TM6

Mediterranean seafood rice with chorizo

4.9 (17 Bewertungen)

Zutaten

  • 400 g fresh mussels, shells scrubbed and de-bearded
  • 160 g onions, cut in halves
  • 2 garlic cloves
  • 40 g olive oil
  • 200 g raw squid rings
  • 200 g mixed peppers (e.g. red, green), cut in pieces (3 cm)
  • 50 g spicy chorizo, cut in thin slices
  • 400 g canned whole tomatoes, including juice, roughly chopped
  • 1 ½ tsp salt
  • 2 pinches saffron threads (0.1 g)
  • 200 g water
  • ½ tsp chicken stock paste, homemade,
    oder ½ chicken stock cube (for 0.5 l)
  • 350 g white short-grain rice, for soup, 13 min cooking time (see tip)
  • 50 g raw prawns, peeled
  • 1 lemon, cut in wedges, for serving

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1593 kJ / 377 kcal
Eiweiß
17 g
Kohlenhydrate
51 g
Fett
11 g
Ballaststoffe
3 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r80494