Minted pesto with pea smash and poached eggs
TM6

Minted pesto with pea smash and poached eggs

4.9 (10 Bewertungen)

Zutaten

Mint pesto

  • 50 g extra virgin olive oil
  • 30 g Parmesan cheese
  • 1 garlic clove
  • 20 g lemon juice
  • 25 g pine nuts
  • 20 g fresh mint, leaves only
  • ½ tsp sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Pea and avocado smash

  • 1 sprig fresh mint, leaves only
  • 200 g frozen peas, thawed (see Tips)
  • 1 ripe avocado, flesh only
  • ¼ tsp sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 20 g lemon juice

Poached eggs

  • 1700 g water
  • 50 g white vinegar
  • 4 eggs, chilled and cracked into separate bowls

Assembley

  • 4 bread, slices of choice, toasted to serve
  • fresh mint, leaves only, to serve
  • ground black pepper, to season
  • sea salt, to season

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
5813.6 kJ / 1389.5 kcal
Eiweiß
55.7 g
Kohlenhydrate
200 g
Fett
41.2 g
gesättigte Fettsäuren
9.1 g
Ballaststoffe
20.8 g
Natrium
2515.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r803271