Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM6)
TM6

Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM6)

4.6 (7 Bewertungen)

Zutaten

  • 80 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 270 g plain flour, plus extra for dusting
  • 1 lemon, finely grated zest only
  • 10 fresh basil leaves
  • 155 g unsalted butter, diced, cold, plus extra for greasing
  • 1 ¾ - 2 tsp fine sea salt, to taste
  • 70 g water, cold
  • 300 g onions, halved vertically or cut in wedges that fit in feeder
  • 240 g plum tomatoes (approx. 3 small tomatoes)
  • 30 g olive oil
  • 1 tsp light brown sugar
  • 1 ¼ - 1 ½ tsp ground black pepper, to taste
  • 300 g fresh baby spinach
  • 2 garlic cloves
  • ¾ tsp ground nutmeg
  • 200 g ricotta cheese
  • 200 g double cream
  • 2 medium eggs

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2170 kJ / 519 kcal
Eiweiß
13 g
Kohlenhydrate
35 g
Fett
37 g
gesättigte Fettsäuren
21 g
Ballaststoffe
3.1 g
Natrium
693 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r802250