Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
TM6 TM5 TM31

Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)

5.0 (4 Bewertungen)

Zutaten

Almond dacquoise

  • 250 g caster sugar
  • 190 g almonds
  • 5 egg whites

Watermelon layer

  • ¼ watermelon, cut into slices and rind removed (approx. 5 mm thickness)
  • 1 tbsp caster sugar

Vanilla cream

  • 600 g pouring (whipping) cream
  • 60 g caster sugar
  • 3 tsp natural vanilla extract

Assembly

  • 500 g strawberries, cut into halves, to decorate
  • 2 tsp sugar
  • pistachios, roughly chopped, to decorate
  • rose petals, dried (optional)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1758.4 kJ / 420.3 kcal
Eiweiß
6.5 g
Kohlenhydrate
42.7 g
Fett
26.7 g
gesättigte Fettsäuren
12.1 g
Ballaststoffe
3.2 g
Natrium
39.1 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r800978