Feta, spinach and potato frittata
TM6 TM5 TM31

Feta, spinach and potato frittata

4.6 (503 Bewertungen)

Zutaten

  • olive oil, for greasing
  • ½ red onion (approx. 130 g), cut into halves
  • 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 200 g feta cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 10 eggs
  • 100 g fresh baby spinach leaves
  • 800 g water
  • 350 g pumpkin, peeled and cut into cubes (2 cm)
  • 350 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2 cm)
  • 300 g potato, peeled and cut into cubes (2 cm)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1193.1 kJ / 284.1 kcal
Eiweiß
19.6 g
Kohlenhydrate
14.7 g
Fett
15.8 g
gesättigte Fettsäuren
8.4 g
Ballaststoffe
3.1 g
Natrium
247.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r79762