Miso chicken noodle soup (Diabetes)
TM6 TM5

Miso chicken noodle soup (Diabetes)

4.3 (4 Bewertungen)

Zutaten

  • 450 g konjac noodles
  • 15 g dried shiitake mushrooms
  • 4 cm piece fresh ginger
  • 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into thirds, plus extra sliced to garnish
  • 3 spring onions/green onions, trimmed and cut into thirds, plus extra sliced to garnish
  • 2 tbsp soy sauce, reduced salt
  • 2 tsp sesame oil
  • 1 tbsp white (shiro) miso paste
  • 1500 g water
  • 400 g skinless chicken breast fillet, cut into 8 pieces
  • 2 corn cobs, husks and silks removed
  • 100 g frozen shelled edamame beans, thawed
  • 500 g bok choy (approx. 1 bunch), cut into pieces
  • 2000 g boiling water
  • 2 tsp togarashi powder
  • 10 sprigs fresh coriander, leaves only, chopped

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1185 kJ / 282.5 kcal
Eiweiß
32.8 g
Kohlenhydrate
16.5 g
Fett
7.8 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Ballaststoffe
12.8 g
Natrium
702.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r796384