Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
TM6

Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)

3.7 (10 Bewertungen)

Zutaten

Winter Veg Mash

  • 400 g turnip, peeled and cut into pieces (3 cm)
  • 320 g carrot, cut into pieces (3 cm)
  • 1 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
  • 50 g water
  • ground nutmeg, to taste
  • ground black pepper, to taste

Pork and Prune Stew

  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 1 garlic clove
  • 12 pickling onions (approx. 360 g)
  • 60 g red wine
  • 2 tbsp wholemeal plain flour
  • 2 carrots, trimmed and sliced
  • 2 tbsp fresh sage leaves, plus extra to serve
  • 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
  • 500 g water
  • 400 g broccoli, cut into florets
  • 500 g pork fillet, cut into cubes (3 cm)
  • ground black pepper, to taste
  • 60 g dried pitted prunes

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1610 kJ / 385 kcal
Eiweiß
39.3 g
Kohlenhydrate
29 g
Fett
7.5 g
gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Ballaststoffe
17.3 g
Natrium
199.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r793340