Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)

4.8 (5 Bewertungen)

Zutaten

  • 100 g quinoa, of choice
  • water, to soak
  • 20 g fresh coriander, leaves only, plus extra to serve
  • 95 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
  • 1 ½ tsp Mexican chilli powder
  • 1 garlic clove
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 20 g lime juice
  • 300 g skinless salmon fillets
  • 400 g canned kidney beans, no-added salt, drained and rinsed (see Tips)
  • 180 g cherry tomatoes, quartered
  • 100 g red onion, thinly sliced
  • 75 g mixed salad leaves
  • 1 avocado (approx. 100 g), cut into slices
  • ground black pepper, to taste
  • 1 long red chilli, trimmed and thinly sliced, to serve (optional)
  • lime, cut into wedges, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1810 kJ / 432.5 kcal
Eiweiß
26.3 g
Kohlenhydrate
32.3 g
Fett
19.5 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Ballaststoffe
12 g
Natrium
74 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r793326