Tomato and red lentil soup
TM6 TM5

Tomato and red lentil soup

3.4 (57 Bewertungen)

Zutaten

  • 120 g red lentils
  • 5 whole black peppercorns
  • 900 g ripe tomatoes, cut into halves
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 75 g tomato paste
  • 1 tsp white wine vinegar
  • 1 - 1 ½ tsp raw sugar
  • 5 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra chopped for garnishing
  • 750 g water
  • 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 - 2 pinches sea salt, to serve
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
554.2 kJ / 131.8 kcal
Eiweiß
8.4 g
Kohlenhydrate
17.2 g
Fett
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
0.4 g
Ballaststoffe
5.8 g
Natrium
1114.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r78753