Broccoli and blue cheese soup
TM6 TM5 TM31

Broccoli and blue cheese soup

3.6 (44 Bewertungen)

Zutaten

Macadamia and Parmesan biscuits

  • 70 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 70 g roasted salted macadamia nuts
  • 50 g butter, softened
  • 100 g plain flour
  • ⅛ tsp ground black pepper, to taste

Broccoli and blue cheese soup

  • 50 g cheddar cheese, cut into cubes (3 cm)
  • 250 g broccoli, cut into florets
  • 300 g water
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 300 g full cream milk
  • 1 tbsp plain flour
  • 50 - 60 g blue cheese, crumbled
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2369.3 kJ / 564.1 kcal
Eiweiß
21.8 g
Kohlenhydrate
27.5 g
Fett
40.2 g
gesättigte Fettsäuren
18.8 g
Ballaststoffe
4.5 g
Natrium
1604 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r78370