Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
TM6 TM5

Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh

4.2 (13 Bewertungen)

Zutaten

Meatballs

  • 2 oz red onions, cut into pieces
  • 24 oz ground beef, broken into pieces
  • 1 large egg
  • 3 tbsp almond flour
  • 1 lemon, zest only, no white pith
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp dried oregano
  • ½ tsp salt, to taste

Tabbouleh

  • 20 oz cauliflower florets
  • 4 oz red bell peppers, in pieces (1 in.)
  • 2 oz red onions, in pieces (1 in.)
  • 6 oz tomatoes, in pieces (1 in.)
  • 6 oz cucumber, peeled, in pieces (1 in.)
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 1 ½ oz balsamic vinegar
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste

Herb Tahini Sauce

  • 1 garlic clove
  • 5 fresh cilantro leaves
  • 3 - 5 fresh mint leaves
  • 5 fresh parsley leaves
  • 4 oz tahini
  • 4 oz plain Greek yogurt
  • 2 oz lemon juice
  • 2 oz water
  • ½ tsp salt, to taste
  • 10 oz salad greens, divided

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2449.1 kJ / 585.4 kcal
Eiweiß
31 g
Kohlenhydrate
25 g
Fett
42.6 g
gesättigte Fettsäuren
11.5 g
Ballaststoffe
9.3 g
Natrium
936.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r777474