Risoni salad with artichoke and feta
TM6 TM5 TM31

Risoni salad with artichoke and feta

3.8 (81 Bewertungen)

Zutaten

  • 1100 g water
  • 400 g dried risoni pasta, rinsed and drained
  • 2 tbsp extra virgin olive oil
  • ½ tsp sea salt, to taste
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra leaves for garnishing
  • 130 g feta cheese
  • 340 g marinated artichoke hearts, drained
  • 60 g pine nuts, toasted
  • 100 g sun-dried tomatoes, cut into thin slices
  • 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
  • 1 tbsp lemon juice
  • 1 pinch ground black pepper, to taste

Nährwerte
pro 4 portions
Brennwert
13089.9 kJ / 3116.6 kcal
Eiweiß
113.7 g
Kohlenhydrate
350.2 g
Fett
124.3 g
gesättigte Fettsäuren
28.6 g
Ballaststoffe
61.4 g
Natrium
4216.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r77142