Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
TM6 TM5 TM31

Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo

4.5 (8 Bewertungen)

Zutaten

Chimichurri Mayonnaise

  • 1 Tbsp dried oregano
  • 1 Tbsp sweet paprika
  • 1 Tbsp dried thyme
  • ½ tsp ground cayenne pepper
  • 1 ¼ tsp fine sea salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • 250 g sunflower oil
  • 1 - 2 garlic cloves, to taste
  • 5 - 6 sprigs fresh parsley, to taste, thick stems removed, cut in pieces
  • 10 g lemon juice
  • 1 medium egg

Turkey Breast and Salad

  • 1000 g turkey breasts, skinless
  • 2 medium eggs
  • 800 g water
  • 600 g frozen mixed vegetables

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2366.2 kJ / 565.5 kcal
Eiweiß
33 g
Kohlenhydrate
12 g
Fett
42.7 g
gesättigte Fettsäuren
7.2 g
Ballaststoffe
3.8 g
Natrium
510.2 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r768432