
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 - 2 diş sarımsak
- 100 g soğan parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 50 g kırmızı biber parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 50 g yeşil biber çarliston veya dolmalık, parçalara bölünmüş (2-3 cm), bk.öneriler
- 50 g zeytinyağı
- 100 g kültür mantarı küçükler dörde büyükler altıya bölünmüş
- 100 g kabak küp küp kesilmiş (1.5 cm)
- 100 g taze fasulye, dondurulmuş çözdürülmüş, parçalara bölünmüş (1 cm)
- 200 g baldo pirinç (25 dakika oda sıcaklığındaki suda ıslatılıp süzülmüş, ıslatılmamış pirincin ağırlığı 200 g), (bk. Öneriler)
- 1 yk tatlı kırmızı toz biber
- 1 ½ - 1 ¾ tk tuz damak tadına göre
- ¼ - ½ tk toz zerdeçal
- 680 g su
- 200 - 250 g konserve nohut suyu süzülüp durulanmış
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Brennwert
- 380 kcal / 1590 kJ
- Eiweiß
- 10.4 g
- Fett
- 14.6 g
- Kohlenhydrate
- 52 g
- Ballaststoffe
- 8.4 g
- gesättigte Fettsäuren
- 2.1 g
- Natrium
- 811.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r763868