Thermomix® Welle erforderlich

Für dieses Rezept benötigst du eine Thermomix® Welle. Mehr erfahren

Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
TM6

Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce

4.8 (12 Bewertungen)

Zutaten

Steamed Vegetables

  • 20 oz water
  • 10 oz baby red potatoes, quartered
  • 8 oz asparagus, trimmed

Sous-vide Steaks

  • 2 New York strip steaks (1 in. thick, approx. 8 oz ea.)
    oder 2 filet mignons (1 in. thick, approx. 8 oz ea.)
  • 2 tsp extra virgin olive oil
  • ½ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 4 slices lemon, sliced in rounds, divided
  • 2 garlic cloves, crushed, divided
  • 4 sprigs thyme, divided, plus extra to garnish
  • 2 sprigs rosemary, divided
  • 65 oz water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
  • 1 oz lemon juice
  • 2 tbsp vegetable oil, divided
  • 2 tbsp unsalted butter, divided

Creamy Lemon Sauce

  • 2 oz shallots, halved
  • 2 oz white wine
  • ½ oz lemon juice
  • 7 oz unsalted butter, cut into pieces
  • 2 egg yolks, from large eggs
  • ½ tsp salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
6920.8 kJ / 1654.1 kcal
Eiweiß
83.3 g
Kohlenhydrate
40.1 g
Fett
130.8 g
gesättigte Fettsäuren
68.1 g
Ballaststoffe
7.4 g
Natrium
1515.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r761789