Butternut and Cashew Curry with Black Rice
TM6

Butternut and Cashew Curry with Black Rice

3.8 (33 Bewertungen)

Zutaten

Butternut and Cashew Curry

  • ½ oz whole coriander seeds
  • ½ oz cumin seeds
  • 1 tsp dried ground turmeric
  • ½ cinnamon stick
  • 6 green cardamom pods
  • 1 tbsp ground paprika
  • 1 - 2 dried red chilies
  • 6 whole black peppercorns
  • 2 in. fresh ginger, peeled and cut into pieces
  • 4 garlic cloves
  • 4 oz yellow onion, cut into pieces
  • 15 curry leaves
  • 2 oz extra virgin olive oil
  • 6 oz raw cashews, unsalted
  • 4 oz coconut milk

Black Rice

  • 10 oz black rice
  • 50 oz water
  • 25 oz butternut squash, peeled and cut into pieces (1½ in.)
  • ½ - 1 tsp salt, to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2293.7 kJ / 548.2 kcal
Eiweiß
12.1 g
Kohlenhydrate
68.6 g
Fett
27.2 g
gesättigte Fettsäuren
6.7 g
Ballaststoffe
7.9 g
Natrium
418.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte

/search/de-DE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r761761