Geräte und Zubehör
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
2 portions
Zutaten
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tinned chopped tomatoes400 g
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dairy-free milk of choice (unsweetened)80 g
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dairy-free spread (eg. dairy-free margarine)50 g
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caster sugar½ tsp
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salt1 tsp
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olive oil1 tsp
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white button mushroom, fresh halved200 g
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garam masala1 Tbsp
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ground cumin½ tsp
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ground coriander1 tsp
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chilli powder½ tsp
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ground turmeric¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1209.7 mg
Eiweiß
7.7 g
Brennwert
1061.6 kJ /
253.7 kcal
Fett
18.9 g
Ballaststoffe
6.2 g
gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Kohlenhydrate
17.5 g